024-6793927

Schoonheidssalon Jenn

Wij zorgen voor je huid.

Yes, bij schoonheidssalon Jenn ben je aan het juiste adres voor de verzorging van je gezicht. Je kunt er terecht voor diverse  gezichtsbehandelingen, wimperlifting, massage, dermapen en bijvoorbeeld het harsen van de benen of armen. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op via 024-6793927

Onze behandelingen

Laat je huid genieten.

Laat je in de watten leggen

De plek voor huid verzorging.

Hi, mijn naam is Jennifer en ik ben trotse eigenaresse van Schoonheidssalon Jenn in Groesbeek. In 2013 ben ik gestart met mijn salon in Groesbeek.

In de loop der jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd voor o.a. massage en laat ik mij regelmatig bijscholen. Ik vind het erg belangrijk dat mijn klanten met een ontspannen gevoel de salon verlaten. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel mij of stuur mij een berichtje! Tot snel bij Schoonheidssalon Jenn!

Académie & MATIS

Académie:
Het merk Académie Scientifique de Beauté werd opgericht door Alexandre Lamotte, al meer dan een eeuw is Académie Scientifique de Beauté actief in de cosmeticabranche waardoor ze erg veel ervaring hebben. Dit onafhankelijk familiebedrijf houdt vast aan een lange traditie van kwaliteit en hecht uitzonderlijk veel waarde aan 100% Franse productie. De ziel van het merk wordt van generatie op generatie doorgegeven. 

Académie ondersteunt vrouwen en mannen in hun zoektocht naar zich goed voelen/ wellness en beauty door huidverzorgingsproducten aan te bieden speciaal gemaakt voor alle verschillende huidtypen en huidcondities. Dit omdat iedere huid uniek is!
Académie is hier wereldwijd bekend door.
Elk huidverzorgingsproduct van het merk is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek en de know-how van onze “Ambachtslieden van Beauty”.

Iedere behandeling combineert efficiënte esthetische technieken, 100% manuele en specifieke modelerende bewegingen zowel als een brede range van texturen voor een gegarandeerde sensorische beleving. 

Aangepaste gelaatsbehandelingen ontworpen door Académie’s vooruitstrevende Research Laboratorium en de expertise van Schoonheidssalon Jenn helpen je schoonheid zichtbaar te maken.  Geef je huid en nieuwe start.

Geef jezelf over aan de professionele handen van Schoonheidssalon Jenn en gun je huid een nieuwe start!

MATIS:

MATIS is een prestigieus Frans merk dat zichzelf telkens opnieuw uitvindt. In het onderzoekscentrum ontdekt men met grote regelmaat actieve , innoverende bestanddelen met ongekende resultaten. Alle productlijnen zijn uitermate zacht en weldadig voor de huid. Matis test haar producten niet op dieren en zelfs de meest gevoelige huid kan tegen de met zorg geselecteerde ingrediënten.

Omdat iedere vrouw en man uniek is en ook elke huid, zorgt MATIS voor een persoonlijk antwoord. Een antwoord dat begint in de schoonheidssalon bij Jennifer en dat verder gaat met de producten voor thuisgebruik. MATIS luistert naar vrouwen en mannen en beantwoordt hun behoeften. Dit is de reden waarom het merk 13 productlijnen voor het gezicht en lichaam heeft ontwikkeld.

Elke productlijn biedt een effectief en doelgericht antwoord dat perfect is afgestemd op elke vrouw en elke man, voor elke leeftijd en voor elke specifieke behoefte. ( Of het nu gaat om de overgevoelige huid, de onzuivere huid, de vermoeide huid, de rijpe huid met verslapping en / of rimpels of de huid die beschadigd is als gevolg van overmatige UV- straling.)

Om de behandeling een waar moment van welzijn te maken, combineert MATIS high- performance formules met fijne texturen en subtiele geuren.

De perfecte mix van effectiviteit en plezier: de specifieke troef van MATIS!

Schoonheidssalon Jenn biedt u de best passende behandeling aan met de producten van MATIS!

 

Alles wat je nodig hebt

Locatie en openingstijden.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Zaterdag
Zondag

09.00 – 17.30 uur
09.00 – 17.30 uur
09.00 – 17.30 uur
09.00 – 20.00 uur
09.00 – 17.30 uur

09:00 – 13:00
Gesloten

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Zaterdag
Zondag

13.30 – 21.00 uur
09.00 – 17.30 uur
09.00 – 13.00 uur
09.00 – 17.30 uur
09.00 – 17.30 uur

Gesloten
Gesloten

Contact opnemen

Vragen over schoonheidssalon jenn?

Wil je meer weten over Schoonheidssalon Jenn, ons concept of wil je een combinatieafspraak boeken? Neem dan gewoon even contact met ons op, vinden we leuk! Je kunt het contactformulier invullen of bellen 024-6793927

Afspraak maken?

Wil je een haar of huid afpraak maken? Dat kan eenvoudig via onderstaande knoppen. Wil je een combinatieafspraak maken? Neem dan telefonisch contact op.